logo

Україна, Дніпропетровська обл.,

м. Кривий Ріг, вул. Т. Буряченко, 17

тел. +38(0564) 94-84-02

email: kzsh37@ukr.net

Шкільна їдальня

В школі працюють їдальня та буфет.

Шкільна їдальня працює щодня з 08.30 до 14.00. Персонал забезпечує гаряче харчування учнів як за кошти батьків, так і безкоштовне харчування учнів 1-4 класів на суму 10.20 грн. за рахунок міського бюджету (з 01 вересня 2021 року) та безкоштовне харчування дітей пільгової категорії з числа учнів закладу (діти-сироти; діти, які залишилися без батьківського піклування; інваліди дитинства; діти з малозабезпечених сімей) на суму 11.80 грн.
Облік обідів, якість приготування, організація споживання їжі ретельно контролюється адміністрацією школи та медичною сестрою.
Асортимент їдальні постійно поповнюється різноманітною гарячою та буфетною продукцією.
215 учнів початкових класів отримують безкоштовні обіди за відповідним графіком.
Щоденно отримують харчування в шкільній їдальні приблизно 504 учнів школи.

Графік харчування дітей у шкільній їдальні

1-А, 1-Б класи після 1 уроку, 8.35–9.00
2-А, 2-Б, 3-А, 3-Б класи після 1 уроку, 9.10–9.30
 4-А, 4-Б класи після 2 уроку, 10.10–10.30
5-А, 5-Б, класи після 2 уроку, 10.15–10.30
Діти пільгових категорій після 2 уроку, 10.15–10.30
6-А,6-Б, 7-А, 8-Б класи після 3 уроку, 11.15-11.35
7-Б, 8-А, 9, 11 класи після 4 уроку, 12.20-12.40
ГПД харчуються з 13.30 до 14.00

Під час харчування дітей за одним столом знаходиться тільки 4 дитини. Класний керівник забезпечує миття рук учнями з використанням миючих засобів, які заходяться в їдальні, та одноразових  паперових рушників. Вчитель під час перерви в обов’язковому порядку використовує маску, виконуючи  вимоги щодо її носіння та термінів використання.

Спільний проект ТРК “Рудана” та Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради “Актуально про освіту”. Тема випуску “Харчування у закладах освіти”.

Про здійснення в закладах освіти випробувань на якість продуктів харчування

З метою здійснення контролю за якістю продуктів харчування, які закуповують розпорядники коштів, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 31 жовтня 2007 року №1280 «Про затвердження Порядку відбору зразків продукції для визначення її якісних показників та форми акта відбору зразків продукції», на підставі Положення, затвердженого наказом управління освіти і науки виконкому міської ради від 30.05.2011 №342 «Про затвердження Положення про здійснення внутрішнього фінансового контролю за використанням коштів міського бюджету», на виконання наказу департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради від 25.02.2019 № 67 «Про здійснення в закладах освіти випробувань на якість продуктів харчування»  створено тимчасову комісію для здійснення контролю за якістю продуктів харчування, які постачаються до закладів освіти міста.

Тимчасова  комісія з 04.03.2019 по 25.03.2019 здійснила вибіркове вилучення продуктів харчування безпосередньо в закладах освіти міста та направила їх на випробування до підприємств сертифікованих національним агентством акредитації України. 13.03.2019 здійснено перевірку харчоблоку КЗШ №37.

До роботи комісії були залучені депутати міської ради, представники громадськості (члени ГО “Основи Свідомості”).